Over Lasaulec

Lasaulec is sinds haar oprichting in 1947 een succesvolle technische groothandel in verbruiksmaterialen en gereedschap (MRO-artikelen). Naast gereedschap is Lasaulec ook gespecialiseerd in persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij leveren niet alleen de producten, maar geven ook advies en voeren keuringen uit op het gebied van veiligheid.

Over Lasaulec
Kaart Lasaulec

Lasaulec is actief in Nederland en België. In Nederland heeft Lasaulec meerdere vestigingen en een webshop. In België kunnen klanten via een eigen webshop artikelen bestellen. De naam Lasaulec is ontstaan uit een samentrekking van de woorden Lasbenodigdheden, Autogeen en Electrisch.

De organisatie Lasaulec wordt gekarakteriseerd als snel, compleet, betrouwbaar en praktisch. Nieuwsgierig naar het assortiment van Lasaulec? Neem gerust een kijkje in onze webshop!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Lasaulec neemt de verantwoordelijkheid voor de effecten van haar bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Er wordt continu gezocht naar haalbare stappen om maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm te geven en bewuste keuzes te maken om een balans te bereiken tussen de 3P’s: People, Planet en Profit. Lasaulec wil op deze manier waarde creëren op sociaal, ecologisch en economisch gebied.