Selectieprocedure

Wat je kan verwachten van de selectieprocedure bij Lasaulec lees je op deze pagina. Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze HR-afdeling.

Selectieprocedure bij Lasaulec

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Je sollicitatie wordt na ontvangst beoordeeld door jouw toekomstig leidinggevende. Als je CV en brief voldoende aanknopingspunten bieden, nodigen we je uit voor een gesprek. We streven er naar om zo snel mogelijk te reageren op je sollicitatie. Je ontvangt altijd een reactie op je sollicitatie.

Gespreksronde

Het eerste gesprek heb je met je nieuwe leidinggevende. In dit gesprek maken we graag kennis met jou, om te kijken of er een match is tussen jou en de vacature. Ook vertellen we je meer over onze organisatie en beantwoorden we graag al jouw vragen. Na een positief eerste gesprek nodigen we je uit voor een tweede gesprek, dit laten we je uiteraard weten.

Zijn we een match? Dan doen we je graag een arbeidsvoorwaarden voorstel en maken we de administratie rond. Klaar voor je nieuwe avontuur!