Stages en opleidingen

Op zoek naar een stage of opleidingsplek? We gaan graag met je in gesprek!

Stagen en opleidingen bij Lasaulec

Op zoek naar een interessante stage of opleidingsplek? We gaan graag met je in gesprek! Als technische groothandel hebben wij ruimte voor stagiaires met een interesse in techniek, logistiek en commercie. Daarnaast zijn er mogelijkheden op het gebied van administratie, product management, ICT en marketing.

Lasaulec is een betrokken en professionele organisatie. Innovatie staat hoog in het vaandel en er wordt graag geïnvesteerd in het opleiden van jong talent. Lasaulec is voor meerdere mbo-opleidingen een erkend leerbedrijf. Ook voor HBO studenten zijn er diverse stage- en afstudeermogelijkheden.

Stage lopen bij Lasaulec?

Op deze pagina kan je lezen welk(e) opdracht(en) er al klaar liggen om te worden opgepakt. Zit er voor jou geen geschikte opdrachten tussen? We kijken graag samen wat er mogelijk is binnen onze organisatie. Stuur een open sollicitatie met jouw CV en een motivatiebrief waarin je jouw wensen voor een stageplaats toelicht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Open sollicitatie

Stuur een open sollicitatie met jouw CV en een motivatiebrief waarin je jouw wensen voor een stageplaats toelicht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Commercieel

Informeel

Informeel

Betrokken

Betrokken

Innoverend

Innoverend

Succesvol

Succesvol